碧海潮声大学生网

[欧美专区] only love。

Two.a.m.and the rain is falling

凌晨2点,下着雨.

Here we are at the crossroads once again

我们再次来到这分手的十字路口.

You're telling me you're so confused

你告诉我你是那么彷徨,

You can't make up your mind

你无法下定决心.

Is this meant to be

那是不是意味着,

You're asking me

你在向我寻找da-an.

But only love can say try again or walk away

但是只有爱才可以解释,是应该重新再来还是默默走开.

But I believe for you and me

然而我坚信,对于你我来说,

The sun will shine one day

有一天,太阳还会升起.

So i'll just play my part

所以我只是扮演好自己的角色,

Pray you'll have a change of heart

祈祷你会回心转意.

But I can't make you see it through

但我却无法让你明白,

That's something only love can do

有些事只有爱才可以解释.

In your arms as the dawn is breaking

清晨,依偎在你的怀里,

Face to face and a thousand miles apart

面对面而心却相距千里,

I've tried my best to make you see

我倾尽全力想让你明白,

There's hope beyond the pain

那些痛楚过后还会有希望.

If we give enough - if we learn to trust

只要我们能学着付出,只要我们能彼此信任.

But only love can say - try again or walk away

但是只有爱才可以解释,重新再来或默默走开.

But I believe for you and me

然而我坚信,对于你我来说,

The sun will shine one day

有一天,太阳还会升起.

So I just play my part

所以我只是扮演好自己的角色,

And pray you'll have a change of heart

同时祈祷你的心会回来.

But I can't make you see it through

但我却无法让你明白,

That's something only love can do

有些事只有爱才可以解释.

I know if I could find the words

to touch you deep inside

我知道如果能够找到那些可以触动你内心深处的话

You'd give our dream just one more chance

你会再给我们的爱一次机会

Don't let this be our last goodbye

不会让这一次成为我们的永别

高潮的那一段觉得超级好听
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
收藏收藏 分享分享 顶 踩
。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。love love   love

好像一般吧

难听死了

难听死了
忆_红尘 发表于 2011-7-18 15:37

为毛我觉得这么好听

等了好久都打不开

很好听

等了好久都打不开
梅雨纷纷 发表于 2011-7-18 16:09

好吧
它抽了

回复 5# _________哎呦